Article_Top_970x250

(VIDEO) Dok je Mrak-Taritaš gostovala u emisiji pauk joj dizao auto: 'Sorry... možemo prekinuti?'

ustala se i otišla

(VIDEO) Dok je Mrak-Taritaš gostovala u emisiji pauk joj dizao auto: 'Sorry... možemo prekinuti?'

sij 26, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot

Usred emisije režija se obratila voditelju s informacijom da pauk s parkinga diže sivi Mercedes, što je on prenio gostima u studiju. Mrak-Taritaš je odmah uskliknula te se ustala pitajući smiju li prekinuti emisiju.

Hrvatska saborska zastupnica Anka Mrak-Taritaš u utorak je gostovala u emisiji Z1 televizije 'Zoom Zagreb' te je doživjela poprilično neugodnu situaciju, prenosi Večernji.

Naime, usred emisije režija se obratila voditelju s informacijom da pauk s parkinga diže sivi Mercedes, što je on prenio gostima u studiju. 

- Neko sa sivim Mercedesom, sad mi javljaju iz režije - odmah je rekao voditelj na što je Mrak-Taritaš rekla da je njezin.

- Pauk vam diže auto - rekao je voditelj. 

Mrak-Taritaš je odmah uskliknula te se ustala pitajući smiju li prekinuti emisiju.

- Sorry... možemo prekinuti? - zamolila je saborska zastupnica, na što je voditelj pristao.

- Prečudna situacija. Cijela redakcija je bila vani. Kao prvo, to nije javna površina pa mi nije jasno kako auto može dignuti pauk Zagreb-parkinga. To je dvorište Z1 televizije i tu su bili parkirani drugi automobili pa sam ga parkirala i ja. Bilo je auta ispred i iza mog vozila, ali eto baš su moj odlučili uzeti - komentirala je cijelu situaciju Mrak-Taritaš za 24 sata. 

Dodala je da je auto premjestila i da je sve bilo u redu, no rekla je da su drugi auti koji su prakirali gdje i ona, ostali tamo.

Dnevnik.ba