Article_Top_970x250

(VIDEO) Maradona u izolaciji raspalio Matu Bulića: "Sve to ima zemlja ta moja Hercegovina..."

humor u teškim vremenima

(VIDEO) Maradona u izolaciji raspalio Matu Bulića: "Sve to ima zemlja ta moja Hercegovina..."

tra 04, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Reuters/Pixsell

Korona virus zaustavio je normalno funkcioniranje mnogih država, a sport je ostao 'paraliziran'. U rijetkim se državama još igra, prikazuju se snimke, a humoristične montaže bar malo skrate ove duge dane.

Pa kaže: Kamen, krš i maslinaaaa, a Diego Maradona širi ruke u maniri Mate Miše Kovača. Sad već nadaleko poznata Facebook stranica Nogometne ikone opet je oduševila kreativnošću i velikom hit Mate Bulića 'Moja Hercegovina'  dodala malo argentinskog štiha, prenose 24sata.

Diego izgleda raspoloženo na videu, vjerojatno je taman pojeo dobre kiflice, a tko zna koja je pjesma bila na repertoaru u originalu. Kako bi se tek razveselio da je Mate, bilo Kovač, bilo Bulić, raspalio na argentinskim obroncima. U vremenima skoro bez sporta šale ne nedostaje, a Ikone prednjače u dobrim pošalicama.

Tako između tadžikistanske, bjeloruske i nogometne lige Nikaragve, vrijeme možete kratiti raznim montažama na bespućima interneta, a za sve nogometne romantike tu su snimke nekih događaja koji se ne zaboravljaju. A za one koji se odlučuju na ekshibicije, tu su i neki eSportovi pa bi mogli upoznati i čari računalnih borilišta...

Tko zna dokad će ovo potrajati, a bilo kako bilo, vrijeme se s nečime kratiti mora, a ovakva humoristične snimke uvijek dobro dođu.

Dnevnik.ba