Article_Top_970x250

(VIDEO) Objavljena snimka vikendice okružene luksuznim vozilima u kojoj su nađeni droga i oružje

bijeljina

(VIDEO) Objavljena snimka vikendice okružene luksuznim vozilima u kojoj su nađeni droga i oružje

svibnja 28, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Screenshot

U velikoj policijskoj akciji u Bijeljini, u kojoj je uhićen veliki broj osoba zbog prostitucije, droge i oružja, zaplijenjeni su kokain, pištolji, novac…

ATV je u posjedu fotografija i videosnimke vikendice s bazenom u kojoj je u opsežnoj akciji MUP-a Republike Srpske i PU Bijeljina privedeno 36, a zadržano 16 osoba.

Prilikom pretresa pronađeno je 10 pištolja, 14 paketića kokaina, devet tableta medicinske droge, tri pancira, više mobilnih telefona i laptopa, novac u iznosu od oko 20.000 KM u raznim valutama.

Sve privedene osobe se saslušavaju u svojstvu osumnjičenih i svjedoka, a osumnjičeni su za kaznena djela nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja i promet oružja i prostitucija.

Prema saznanjima portala Srpskainfo, uhićeni su Milisav Tomić i Aleksandar Gajić, obojica iz Bijeljine, Pavle Stević i Srđan Mićić, obojica iz Brčkog, Željko Simić i Savo Simić, obojica iz Ugljevika, Radan Dotlić, Siniša Perić, Radoslav Simić, Danijel Perić, Zlatan Ćuk, Vladan Kakuća i Željko Vujić, svi iz Bijeljine, Adi Bajgorić iz Slovenije, Elvis Hodžić iz Lukavca i Tijana Maksimović zvana Tijana Ajfon iz Rume.

U službene policijske prostorije dovedene su i sljedeće osobe: Belić Sašo iz Slovenije, Riccardo Merdausl iz Slovenije, Drobić Slaviša iz Slovenije, Vinčić Slavko iz Slovenije, Petrović Saša iz Čačka, Gačić Sofija iz Beograda, Krstić Marija iz Beograda, Denić Jovana iz Mladenovca, Kakuća Dejan iz Bijeljine, Erkić Marko iz Bijeljine, Hamzić Damir iz Bijeljine i Despotović Aleksa iz Bijeljine.

Dnevnik.ba