Article_Top_970x250

(VIDEO) Uhićeno 17 migranata koji su pištoljem prijetili policajki

banja luka

(VIDEO) Uhićeno 17 migranata koji su pištoljem prijetili policajki

lip 17, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Screenshot: YouTube

Policija Republike Srpske pronašla je sedamnaest migranata koji su koristeći vatreno oružje, pobjegli prilikom policijske intervencije u mjestu Klašnice kod Banje Luke, prenosi RTRS.

U potragu za grupom migranata bili su angažirani službenici Policijske uprave Banjaluka i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice Žandarmerije MUP-a Srpske, kao i Helikopterski servis.

Načelnica Odjeljenja za odnose s javnošću MUPRS-a Mirna Miljanović potvrdila je ranije Feni da je u tijeku intenzivna potraga za ostalim migrantima, koji kod sebe imaju vatreno oružje.

Sve se dogodilo prilikom intervencije policijske patrole Policijske uprave Banja Luka u mjestu Klašnice, nakon što je prijavljeno da se u napuštenoj kuću u tom naselju nalaze migranti.

"Prilikom dolaska policijske patrole grupa migranata je uspjela da pobjegne u nepoznatom pravcu uperivši pištolj prema policijskoj službenici", navela je Miljanović.

U potrazi su bili angažirani službenici Policijske uprave Banja Luka, pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice, Žandarmerije MUPRS i Helikopterskog servisa.

Dnevnik.ba