Article_Top_970x250

Vukovarski branitelj na Facebooku optužio Zekanovića i Škoru pa obrisao status

Predrag Mišić

Vukovarski branitelj na Facebooku optužio Zekanovića i Škoru pa obrisao status

svibnja 30, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Screenshot

Vukovarski branitelj Predrag Mišić, koji je podržao Domovinski pokret Miroslava Škore i trebao biti na njihovoj listi, nedavno je objavio na društvenim mrežama kako napušta Hrvatsku konzervativnu stranku (HKS) jer mu je predsjednik te stranke Marijan Pavliček "zabio nož u leđa".

"Dogodilo se to da se gospodin Pavliček boji mog imena na listi i on inzistira kod Miroslava Škore i prijeti da će uništiti koaliciju i sporazum ako ja budem na listi", otkrio je razloge sukoba i napuštanja HKS-a Mišić te istaknuo kako je uvjeren da Škoro na takav zahtjev neće pristati.

"Škoro neće pristati na to, ja ću biti na listi, a Pavliček je gubitnik u svemu tome. Danas sam izašao iz HKS-a. Zapravo, izašao sam iz te stranke još prije tri mjeseca, ali Pavliček nije imao hrabrosti to javno objaviti", rekao je Mišić ranije za portal Direktno. 

Mišić je i u petak napisao status na Facebooku o tome tko su krivci zašto neće surađivati sa Škorom, piše Direktno.

Screenshot

"Evo kome nije jasno, Marijan Pavliček i Hrvoje Zekanović me ne žele na listi. Jel može biti jasnije? A Škoro je odabrao njih, pitajte", napisao je Mišić na Facebooku, a status je izbrisan u subotu popodne.

Dnevnik.ba