Article_Top_970x250

Zadranin prijavljen za širenje panike: 'Imam koronu sve ću vas zaraziti i zapaliti'

policija ga privela

Zadranin prijavljen za širenje panike: 'Imam koronu sve ću vas zaraziti i zapaliti'

tra 09, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva/Ilustracija

Policijski službenici su 38-godišnjaka priveli u prostorije policije, gdje je alkotestiran te mu je utvrđena koncentracija alkohola od 1,97 promila.

Jučer poslijepodne oko 13,00 sati u Vukovarskoj ulici u Zadru, 38-godišnji muškarac je u alkoholiziranom stanju vikao, pljuvao po vratima zgrade te na drzak način vrijeđao stanare, prenosi Večernji.hr.

- Također je pri tom vikao i prijetio kako je zaražen koronavirusom i kako će ih sve zaraziti te zapaliti. Policijski službenici su 38-godišnjaka priveli u prostorije policije, gdje je alkotestiran te mu je utvrđena koncentracija alkohola od 1,97 promila.

U tijeku je kriminalističko istraživanje nad istim zbog sumnje da je počinio prekršaje iz članka 6. i članka 16. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira ( naročito drsko i nepristojno ponašanje, izmišljanje ili širenje lažnih vijesti kojima se remeti mir i spokojstvo građana), nakon čega će uz optužni prijedlog biti priveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru - istakla je Ivana Grbin glasnogovornica zadarske policije. 

Dnevnik.ba