Article_Top_970x250

Zbog ubojstva u Sarajevu policija uhitila dvojicu Alžiraca

osumnjičeni

Zbog ubojstva u Sarajevu policija uhitila dvojicu Alžiraca

ruj 18, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot via Avaz.ba

Policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo identificirali su, pronašli i uhitili dva državljanina Alžira koji se sumnjiče da su povezani s jučerašnjim ubojstvom migranta na Ilidži.

Kako je potvrdio Mirza Hadžiabdić, glasnogovornik MUP-a KS dvojica Alžiraca su pronađena i uhićena na željezničkoj stanici u Novom Sarajevu, piše Avaz.

- Radeći na rasvjetljavanju kaznenog djela ubojstva migranta policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo identificirali su, pronašli i uhitili dva državljanina Alžira, također migranta. Smješteni su u službene prostorije za zadržavanje, te će nad istima tijekom dana biti izvršena kriminalistička obrada, nakon koje će biti predati u nadležnost postupajućem tužitelju županijskog tužiteljstva Kantona Sarajevo - rekao je Hadžiabdić.  

Podsjećamo, jučer ujutro je na Ilidži pronađeno tijelo migranta.

- Dežurna tužiteljica koja je rukovodila uviđajem naredila je obdukciju tijela, nakon koje ćemo znati točan uzrok smrti - kazala je glasnogovornica županijskog tužiteljstva KS Azra Bavčić

Kako "Avaz" saznaje od izvora bliskog istrazi riječ je o ubojstvu. Naime, tijelo migranta je pronađeno pored jedne kuće, a ruke su mu bile vezane plastičnim vezicama.

Dnevnik.ba