Article_Top_970x250

Zbog vožnje u pijanom stanju Brozović kažnjen sa 100.000 €

HRVATSKI NOGOMETAŠ

Zbog vožnje u pijanom stanju Brozović kažnjen sa 100.000 €

srp 13, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Pixsell/Instagram

Talijanski mediji su nagađali kako će ga Antonio Conte izbaciti iz momčadi, ali prevažan je igrač i to si talijanski trener ne može priuštiti. Marcelo će večeras zaigrati protiv Torina...

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović sljedeći put će ozbiljno razmisliti hoće li sjesti u automobil u alkoholiziranom stanju. U jeku loših Interovih rezultata, zbog čega su ispali iz utrke za naslov prvaka, Broz je malo popio i odlučio se provozati u svom 300.000 eura vrijednom Rolls Royceu.

Ipak, nakon nekoliko minuta prošao je kroz crveno na semafor pa ga je dočekalo iznenađenje u liku talijanske policije, a Marcelo je napuhao 0,6 promila.

Rezultat? Oduzeta vozačka dozvola na šest mjeseci, oduzet automobil i oderan novčanik. Inter je ponajboljeg igrača kaznio sa čak 100.000 eura.

Talijanski mediji su nagađali kako će ga Antonio Conte izbaciti iz momčadi, ali prevažan je igrač i to si talijanski trener ne može priuštiti. Večeras Inter čeka susret protiv Torina i nešto najgore za momčad bi bilo kada bi kažnjavao važnog igrača, a to bi narušilo atmosferu u momčadi. 

Brozoviću ovo nije prvi put da krši zakon. Prije četiri godine je dvaput prošao kroz crveno na ulicama Velike Gorice, a tada je napuhao 0,87. Još veći problem je bio što nije imao vozačku koja mu je oduzeta dva mjeseca ranije, prenose 24sata.hr.

Dnevnik.ba